BeoPlay e8
P2button
Button Shape
knop webshop nieuw

Privacy Policy Hegeman Audio-Video BV & Hegeman Bussum BV

Wij respecteren uw privacy en hechten veel belang aan een eerlijke en vertrouwelijke opslag van persoonsgegevens, wanneer dat nodig is. Ons beleid is in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie over deze wet kunt u terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens

Hegeman Audio-Video Centers BV

Amsterdamseweg 418

1181 BT AMSTELVEEN

Kamer van Koophandel 33039473

Hegeman Bussum BV
Vlietlaan 4-A
1404 CA BUSSUM
Kamer van Koophandel 32106858

De gegevens worden opgeslagen bij

Vendit BV

’s-Gravenweg 435

3065 SC Rotterdam

Bankgegevens voor online bestellingen worden beheerd door

Mollie HQ

Keizersgracht 313

1016 EE AMSTERDAM

Doel en verwerking van persoonsgegevens

Hegeman Audio-Video Centers BV en Hegeman Bussum BV verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten:

- Registreren van klanten aankoop in de winkel of online en de daar uit voorvloeiende garantie registratie.
Het versturen van mailingen, nieuwsbrieven en uitnodigingen.
- De financiële administratie.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer

- U zich aanmeldt voor de nieuwsbrief.
- U een aankoop doet of een bestelling.
- U reageert op een vacature of een nieuwsartikel.

Welke persoonsgegevens worden door Hegeman Audio-Video Centers BV & Hegeman Bussum BV opgeslagen afhankelijk van het contact

N.A.W. gegevens
Emailadres

Welke persoonsgegevens verwerken wij van leveranciers

In principe alleen bedrijfsgegevens, tenzij een leverancier een zelfstandig ondernemer/ZZP’er is. In dat geval kunnen de bedrijfsgegevens persoonsgegevens bevatten.

Doorgeven van persoonlijke gegevens

Relevante persoonlijke gegevens kunnen worden doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst (bijvoorbeeld garantie registratie na de aankoop van een product).

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving. En ten aanzien van de financiële administratie tot 7 jaar na dato.

Beveiliging

Wij hebben passende en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.

Inzage, correctie en recht van verzet

U hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met info-amstelveen@bohegeman.nl of info-bussum@bohegeman.nl. Mocht u het niet eens zijn over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen niet met u uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft dan altijd het om contact op te nemen bij de Autoriteit persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming.

 

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer u onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteert u het gebruik ervan.

Welke cookies worden gebruikt?

Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (Google Analytics) alsmede advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers. We kunnen niet zien wie onze website bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie. De advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties.

 

Wijzigen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht om deze privacyverklaring aan te passen. De meest recente versie vindt u op onze website.

 

 

MVO

16 Maart 2018

Bang & Olufsen Hegeman ondersteunt een aantal goede doelen en initiatieven.  Business ...

Lees verder

Bang & Olufsen Hegeman

14 Oktober 2013

Hegeman Audio & Video Bang & Olufsen dealer voor de regio Amsterdam en het Gooi Wij hete...

Lees verder

Het laatste nieuws

De nieuwste luidspreker BeoLab 50

29 Juni 2018

De nieuwste luidspreker van Bang & Olufsen levert een superieur geluid in een stijlvol design. W...

Lees verder

OPENINGSTIJDEN IN JULI EN AUGUSTUS

28 Juni 2018

In de vakantie periode is Hegeman in de maand juli en augustus in zowel Bussum als Amstelveen, geope...

Lees verder

Zomeraanbieding!

01 Juni 2018

Koop een A9 Multiroom luidspreker t.w.v. € 2199,- en krijg een Beoplay H8i of H9i draadloze koptel...

Lees verder