Beoordeling 9.3 gebaseerd op 54 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beleef geluid als nooit tevoren, met de nieuwe Bang & Olufsen BeoLab 50. Het is de ultieme luidspreker voor thuis met een unieke muzikale en cinematografische beleving.

De BeoLab 50

In ons streven de toekomst van geluid te creëren, komt de BeoLab 50 met een werkelijk sublieme prestatie. Innovatieve geluidsbediening en een uniek design dat uitvouwt. Deze high-end speaker met bescheiden voetafdruk past in elk interieur.

BeoLab 50 5

BeoLab 50 3

Gracieus design

Met een sierlijk, hoog silhouet en afgeronde basis staat de BeoLab 50 trots, maar toch onopvallend in uw leefruimte. Met aluminium oppervlakken en warme eiken lamellen straalt de BeoLab 50 zeker Bang & Olufsen uit in een verfijnd en visionair design. De akoestische lens komt sierlijk uit het design omhoog. De BeoLab 50 is iets meer dan één meter hoog.

BeoLab 50 2

Beolab 50 1

De Kroonprins van geluid

De BeoLab 50 deelt een aantal patenten en kenmerken van de contemporaine BeoLab 90. Onze engineers hebben weer een luidspreker gecreëerd die alle referentiekaders wegblaast.

BeoLab 50 6

BeoLab 50 4

Kracht en controle

2100 watts power verdeeld over 7 amplifiers, maar ook intuïtieve controle met slechts één aanraking, en een app, voor controle overal in uw huis. Tevens is de BeoLab 50 ontworpen om draadloos de mooiste filmavonden van uw leven te bezorgen. De speaker werkt perfect met bijvoorbeeld de BeoVision televisies!

Eind augustus vindt u de BeoLab 50 bij ons in de showroom.

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: