Beoordeling 9.3 gebaseerd op 54 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Maak kennis met de BeoPlay E8 2.0: de eerste draadloze Bluetooth oortjes van BeoPlay. Volledige bewegingsvrijheid voor onderweg én volledige controle over uw muziek. De E8 beschikt namelijk over een touch-interface, waarmee u uw muziek kunt bedienen, telefoongesprekken voeren en spraakopdrachten inschakelen. Daarnaast is de BeoPlay E8 spatwater en stofbestendig.

E8 1 E8 2

Accuduur

De BeoPlay E8 2.0  heeft een accuduur van zes  uur. De oortjes worden geleverd in een luxe opbergcase, die u gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Koptelefoon leeg? Dan stopt u de E8 in de opbergcase en binnen no-time heeft u weer een volle batterij. Er zitten kleine magneetjes in elk oordopje, zodat ze automatisch uitgeschakeld en opgeladen worden wanneer u ze in de opbergcase klikt.

E8 3 E9 9

Transparency Mode

De BeoPlay E8 wordt geleverd met een zogenaamde 'Transparency Mode', waarmee u bepaalt hoeveel geluid uit de omgeving wordt doorgelaten. U heeft hierbij keuze uit drie niveaus in de BeoPlay App. Door één keer op het linkeroordopje te tikken wordt de modus geactiveerd. Zo hoeft u de oordopjes bijvoorbeeld niet uit te doen als iemand tegen u praat, handig!

E8 8 E8 7

Bestel de BeoPlay E8 bij Bang & Olufsen Hegeman

De BeoPlay E8  2.0 is bij Bang & Olufsen Hegeman verkrijgbaar in de kleur zwart, u bent van harte welkom in onze showroom om de E8 2.0 in het echt te ervaren.
Binnenkort leverbaar met een optioneel leverbare DRAADLOZE lader.

E8 6 E8 4

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: