Beoordeling 9.3 gebaseerd op 54 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen nodigt u uit om op de pauzeknop te drukken tijdens de dagelijkse drukte en terug te keren naar de rituelen die zich afspelen in uw hart. De BeoVision Eclipse en BeoLab 50 maken van een home entertainment center een spectaculair verzamelpunt. Ze bieden de perfecte pauze waarin u even kunt verdwijnen in prachtige beelden en zalig geluid.

BeoVision Eclipse 6

Perfect zwart. Glashelder geluid. 

Zo nu en dan vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en ontstaat er iets zeldzaams en spectaculairs. Met de BeoVision Eclipse worden levensechte beelden samengevoegd met een krachtig geluid, waardoor ze bijna letterlijk van het scherm spatten. Dit is de ultieme televisie.

Met de combinatie van de schoonheid van OLED 4K-beeldkwaliteit en 's werelds beste tv-geluidssysteem weet de nieuwe BeoVision Eclipse uw tv-ervaring voorgoed te veranderen.

BeoVision Eclipse 3

De toekomst van geluid

Stap in de toekomst van geluid met de BeoLab 50. Breng uw muzikale belevenis en thuisbioscoopervaring tot leven met een ongeƫvenaarde power. Ondanks zijn bescheiden formaat levert de BeoLab 50 een ongelofelijke akoestische prestatie van 2100 watt die uit zeven speaker-drivers schalt. Met de BeoLab 50 kunt u het geluid aanpassen aan het aantal mensen, of u nou een feestje geeft, een film kijkt of kiest voor de klassieke luisterpositie.

BeoLab 50 4

De BeoVision Eclipse en BeoLab 50 bij Bang & Olufsen Hegeman

Wilt u de BeoVision Eclipse en de BeoLab 50 in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom voor een demonstratie!

eclipse en beolab

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: