Ervaar de nieuwste aanwinst van de BeoPlay familie: de BeoPlay M3. Een compacte draadloze speaker met een groot geluid! M3 geeft u een fijngevoelige audio-ervaring die elke kleine tot medium grote ruimte zal vullen met rijk en authentiek Bang & Olufsen. 

m3 2

BeoPlay M3, klein maar fijn

De BeoPlay M3, die iets kleiner is dan grote broer BeoPlay M5, verbindt u via bluetooth aan uw favoriete streaming diensten. M3 verandert uw huis in een thuis maar gaat ook naadloos op in uw interieur, met aanpasbare covers.

M3 4

m3 3

 

BeoPlay app met tonetouch

Via de BeoPlay App, bestuurt u niet alleen de muziek, maar ook de stemming. Kies het juiste muziek profiel om het perfecte muziek moment te kiezen.

M3 5

Multiroom Collectie

De positie van de woofer maakt dat de M3 een krachtige speaker is met gelijke verspreiding van het geluid. Deze speaker is te gebruiken met de rest van de Multiroom collectie!

m3 1

Bestel de BeoPlay M3 bij Bang & Olufsen Hegeman 

De speaker is bij ons te bewonderen in de kleuren zwart en naturel. Bestellen kunt u online of natuurlijk in één van onze winkels.

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: