Een terugblik op het Puro! Lifestyle & Business Event.

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 heeft de tweede editie van het PURO! Lifestyle & Business Event 2018 in The Harbourclub Amsterdam plaatgevonden. Tijdens dit geweldige event waren diverse mensen op uitnodiging van Bang & Olufsen Hegeman aanwezig. Naast Bang & Olufsen Hegeman waren er een groot aantal exposanten van luxe producten.

Het was een beurs waar volop gelegenheid was om in ontspannen sfeer te genieten van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen, kunst, juwelen, beauty, fashion, auto's, exclusieve wijnen en gastromie.

WhatsApp Image 2018 04 25 at 16.36.09

Puro1

 

Vrijdag 13 april waren de voorbereidingen van Bang & Olufsen Hegeman al in volle gang. Dit heeft er voor gezorgd dat alles er piekfijn uitzag tijdens het event.

Afbeelding3Afbeelding4

De ontspannen sfeer en de gasten creërden samen een fijne ambiance waarin klanten met elkaar in gesprek konden gaan en indien gewenst zaken konden doen. Een van de hoogtepunten van het evenement was de tentoonstelling van de nieuwe ready to wear collectie van Addy van den Krommenacker. En dit alles onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Het décor voor dit geweldige evenement was namelijk The Harbour Club te Amsterdam. Deze locatie staat garant voor internationale allure, een sprakelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Daarmee was dit de ideale locatie voor dit event!

Wij willen alle bezoekers hartelijk danken voor hun komst! 

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: