Beoordeling 9.3 gebaseerd op 54 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

De Beolab 50 van Bang & Olufsen levert een superieur geluid in een stijlvol design. We noemen het daarom ook wel een schoonheid van buiten en een beest van binnen. Al direct bij inschakeling van de BeoLab 50, als de akoestische lenzen zich oprichten, is duidelijk dat u wordt voorbereid op een bijzondere luisterervaring. De luidspreker is in onze winkel verkrijgbaar in verschillende kleuren.

BLa50 17WT A18

U kunt kiezen tussen alu,Zwarte of een koperkleur met een zwarte of een eikenhouten afdekking tegen meerprijs. Kom voor een luistersessie naar onze showroom. Jaap en Fred Hegeman zorgen onder het genot van een kopje thee of een lekker wijntje voor het juiste advies. Zij leggen ook nog eens uit hoe u dankzij het gebruik van de Deezer HiFi App (CD kwaliteit) via de unieke luidspreker van Bang & Olufsen uw oude muziek nieuw leven in kunt blazen. Een mooier geluid bestaat er niet. De BeoLab 50 is per paar verkrijgbaar vanaf € 15.000,-per stuk

 

BEOVISION ECLIPSE NU OOK LEVERBAAR IN KOPER&

BRONS KLEUR

De BeoVision Eclipse geldt als de ultieme tv met de modernste 4K HDR OLED-schermtechnologie en het beste televisiegeluid. De BeoVision Eclipse is beschikbaar in 55 inch en 65 inch en verkrijgbaar vanaf € 9.120,- ( inclusief handmatige muurbeugel). Beide versies zijn compatibel met alle plaatsingsmogelijkheden, zowel de handmatige als de gemotoriseerde. De tv combineert het beste van twee werelden.

BViEclipse 17WT B02

Het design, de akoestiek en het vakmanschap van Bang & Olufsen en de OLED–tv technologie van LG Electronics. De Eclipse is verkrijgbaar in verschillende afwerkingsmogelijkheden. Stoffen, aluminium of eiken front. Bovendien is de BeoVision Eclipse nu ook leverbaar in koperkleur. Kom deze unieke tv bekijken in een van onze showrooms in Bussum of Amstelveen en laat je door Jaap of Fred meenemen in de schoonheid van dit beeld.

 

Onze Winkels 

Meer Bang & Olufsen producten:

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: