Beoordeling 9.3 gebaseerd op 68 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Koop tijdelijk een LG 55" OLED Smart TV met Beosound Stage Soundbar, muurbeugel en

Beo 1 remote control voor         

€ 3499,-(*zolang de voorraad strekt)     

 

Beosound Stage Met Oled tv en Beo 1 remote aanbieding

 

 

De Nieuwe Beosound Stage heeft 11 drivers: drie tweeters, vier full range drivers en vier woofers. Deze worden aangestuurd door eigen versterkers van elk 50 watt, wat het totale vermogen brengt op maar liefst 550 watt. Een aparte subwoofer is onnodig. De Stage ondersteunt o.a. Dolby Atmos en Dolby TrueHD. U kunt audio streamen via AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth 4.2, waardoor deze allereerste soundbar van Bang & Olufsen ook prima te gebruiken is om naar muziek te luisteren.

De set bestaat uit de BeoRemote One waarmee u alles op afstand kunt bedienen en een muurbeugel. 

  • Deze complete TV-set kunnen wij u tijdelijk aanbieden voor € 3.499,-*,

  • Tegen betaling kunnen wij deze set ook speelklaar installeren met onze befaamde Hegeman B&O Service, voorzien van de laatste software en verbonden met uw thuisnetwerk. Inclusief bekabeling, keurige afwerking en uitleg van de werking.(*)

  • Standaard leveren we de Beosound Stage in de uitvoering zilver aluminium met zwart luidsprekerfront. Tegen meerkosten is de Stage in hout leverbaar met een luidsprekerfront van Kvadrat-stof in warm taupe.

* (zolang de voorraad strekt)

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: