Beoordeling 9.4 gebaseerd op 146 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

De combinatie van hightech, design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is van doorslaggevend belang voor het succes van Loewe. De producten onderscheiden zich door heldere, strakke en elegante vormen die lange tijd hun uitstraling behouden en al meer dan 200 internationale designprijzen hebben gewonnen.

Filosofie

Bij kwaliteit staat identiteit centraal. Meer dan 90 jaar geleden vond Loewe de televisie uit zoals we die vandaag kennen – sindsdien komen wij onze belofte "Made in Germany" na. De ontwikkeling, productie en service bevinden zich in het Duitse Kronach (Oberfranken). Met een één goede reden: van hieruit onderhouden we langlopende partnerships met onze leveranciers; hier zetten onze medewerkers zich met veel toewijding en trots in om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen – en deze steeds weer te overtreffen. We voelen ons nog steeds net zo jong en dynamisch als een start-up-onderneming: innovatie vormt onze inspiratie. Deze combinatie van innovatievermogen, competentie en unieke ervaring is ons concurrentievoordeel ten opzichte van de "groten" in onze branche.

Bekijk de visie van Loewe in deze video

 

No images

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: