BeoPlay e8
P2button
Button Shape
knop webshop nieuw

Medewerkers vertellen:

Bang & Olufsen Hegeman is al vele jaren een begrip. Dit is mede te danken aan ons team van loyale medewerkers. 

Hieronder stellen we graag Han Lai aan u voor:


Han Lai 

"Je kan wel zeggen dat audio en video een passie van mij is"

image 2018 10 12

Han (37) is al vanaf jongs af aan bezig met audio en video producten.
Vrienden en kennissen vroegen hem al op jonge leeftijd of hij de apparatuur voor ze wilde aansluiten, afstellen en uitleggen. 

“Ik ben niet anders gewend”, zegt Han, die al sinds 2007 in dienst is bij Bang & Olufsen Hegeman.

Het feit dat Han nu werkzaam is als installateur van mooie Bang & Olufsen audio- en videoproducten spreekt dus voor zich. "Één van de leukste aspecten van mijn vak is om bij de mensen thuis te werken. Elke klant en elke woning waar ik mag werken is anders. Hierdoor zijn de installaties die ik uitvoer geen dag hetzelfde. Mijn dag start om negen uur in de winkel met een kopje koffie waar we de projecten voor die dag bespreken. Dit zijn niet alleen nieuwe plaatsingen maar ook verhuizingen of technische uitdagingen. Na het inladen van de bus ga ik de weg op naar de klant. Bij de klant aangekomen bespreek ik eerst de eisen en wensen van de klant om zo tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Na de installatie leg ik de klant uit hoe zij optimaal van de apparatuur kan genieten. Nadat we alles hebben doorlopen en de klant heeft aangegeven dat ze helemaal tevreden is, vervolg ik mijn weg".

"We leveren niet alleen geweldige producten met een schitterend ontwerp maar we zorgen er ook voor dat eventuele kabels netjes worden weggewerkt. Daarnaast verzorgen we ook Wifi netwerken voor klanten. Of dat nu het aanleggen van Wifi is of het verbeteren daarvan. Door deze complete service en het ontzorgen van de klant, kiest de klant voor Bang & Olufsen Hegeman". 

Wij verwelkomen u graag in onze winkel op één van onderstaande adressen. 

 

Onze Winkels 

Meer Bang & Olufsen producten:

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: