Beoordeling 9.4 gebaseerd op 164 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Op 5 maart 2020 was u door B&O Hegeman uitgenodigd voor het evenement 'wat is muziek?' Deze bijzondere muzikale avond werd gehouden in onze showroom in Amstelveen en was bijzonder succesvol.  

 

Op deze gratis te bezoeken avond werden klanten meegenomen in de betoverende wereld van muziek. Het betrof een gratis informatie- en luisteravond, waarbij de vraag ‘Wat is muziek?’ "Van platenspeler tot internet" centraal stond. B&O Hegeman Audio & Video presenteerde met trots ‘muziekprofessor’ Frans van Dooren, die belangstellenden deze avond meenam op een interessante muzikale reis. Speciaal voor klanten die altijd al meer wilden weten over muziek. Natuurlijk werd er op deze muzikale avond voor een hapje en een drankje gezorgd. Wij mochten veel muziekliefhebbers verwelkomen voor deze informatieve reis door muziekland. Hier kunt u een foto impressie bekijken.

 

 

 

 

 

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: