Beoordeling 9.4 gebaseerd op 129 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beste klanten, Voor ons allemaal zijn het onzekere tijden, daarom willen ook wij als Hegeman laten weten hoe wij met de situatie omgaan. Op advies van de overheidsprocedures en Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), gaan wij niet ‘op slot’. Het bezoeken van onze winkels blijft mogelijk. Ook blijft het mogelijk voor ons om producten te leveren. Wel nemen wij de landelijke situatie, procedure en vooral onze gezamenlijke gezondheid serieus. Wij zijn namelijk mens eerst en bedrijf tweede. De implicaties die dit heeft voor ons en voor u als consument willen wij graag delen: 

 

  • Heeft u mogelijk last van lichte symptomen (hoesten, keelpijn en/of een loopneus) blijft u alstublieft thuis. Wij vragen dit ook van onze werknemers, bezorgers en leveranciers.
  • In de winkel nemen wij gelieve de gepaste 1,5 meter tot 2 meter afstand van elkaar. Hopelijk zien wij allen de humor ervan in om rond elkaar te blijven dansen.
  • Een hand schudden is tegenwoordig even ongepast. Een buiging, handen bij elkaar of simpelweg een hand omhoog terwijl we elkaar groeten is voor ons gepast.
  • Bij binnenkomst kunt u bij ons de handen wassen. Vergeten wij dit aan u te vragen? Vraag het ons alstublieft.
  • Valt u in de categorie risicogroep of vertoont u lichte verschijnselen van de symptomen (hoesten, keelpijn en/of een loopneus), laat ons dit dan eerlijk weten. Bel ons, dan bespreken wij in een open gesprek de vervolgstappen om uw audio-video wensen op een veilige en verantwoorde manier in huis te halen.
  • Wij leveren in dat geval de producten graag bij u thuis af. Wij zijn zoals altijd bereikbaar via de telefoon en e-mail. Zo blijven wij u van dienst.

Jaap en Fred nieuw

De COVID-19 situatie is voor u, ons en het land compleet nieuw en onzeker. De landelijke procedures kunnen elk moment veranderen en zo ook die van ons. Wij houden u op de hoogte en hopen op uw begrip. Belangrijk om te weten is dat de gezondheid, voornamelijk van onze kwetsbare medemensen, voorop staat. Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid toe in deze uitdagende periode. Met vriendelijke groet, Jaap & Fred en het Hegeman team

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: